SEO & SEA

Online vindbaarheid

De websites die wij ontwikkelen zijn goed vindbaar in Google. Dit doen we door SEO (Search Engine Optimization) toe te passen. Dit betekent onder andere het labelen van afbeeldingen en teksten ‘achter de schermen’ zodat mensen met zoekwoorden als ‘tandarts + uw praktijk locatie’ of ‘kindertandarts + uw praktijk locatie’ uw praktijk treffen in Google. Daarnaast kunnen we aanvullende methoden toepassen waardoor uw praktijk nóg beter vindbaar wordt: SEA (Search Engine Advertisement) en onze drukwerk visitekaartjes.

Een boost in online vindbaarheid.

Wanneer uw praktijk is gevestigd in een omgeving met veel andere praktijken, wordt er online geconcurreerd op een goede Google positie. In dit geval kan het waardevol zijn om gedurende een bepaalde tijd gebruik te maken van onze service m.b.t. Google Advertenties. Op deze manier kunnen we precies úw doelgroep targeten, komt u automatisch hoger in de Google ranglijst en bent u dus beter vindbaar.

Online vindbaarheid
outline_ads_click_white_48dp.png

Stimuleer websitebezoeken

Stimuleer online websitebezoeken,  met online advertenties die mensen naar uw website leiden.

outline_phone_white_48dp.png

Geneer meer inschrijvingen

Ontvang meer inschrijvingen dan normaal doordat mensen sneller met uw website in aanraking komen.

outline_search_white_48dp.png

Vergroot uw zichtbaarheid

U kiest zelf op welke zoekwoorden de campagne zichtbaar is. Zo kunt u binnen een specifiek expertise gebied adverteren.

SEO vs SEA

SEO en SEA - het verschil

Het verschil tussen Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie is dat je bij SEA betaalt om je website te promoten via een advertentie (aangeduid door "Ad" bovenaan de zoekresultaten) en dit op de eerste pagina's in een zoekmachine.

 

Bij SEO voeren wij optimalisaties aan je website door waardoor uw website op een organische manier gaat groeien en een hogere ranking aanneemt. Geoptimaliseerde SEO is bij al onze websites inbegrepen!

SEO vs SEA

SEO en SEA - het verschil.

Het verschil tussen Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO) is dat er bij SEA betaald wordt om uw website te promoten via een advertentie (aangeduid door "Ad" bovenaan de zoekresultaten). Op deze manier komt uw website bijna gegarandeerd op de eerste pagina in Google. SEA is een handige techniek om resultaat te boeken in de korte termijn.

 

Bij SEO voeren wij optimalisaties uit aan de achterkant van de website waardoor de website uit zichzelf naar een hogere Google-ranking groeit. Hier hoeven geen extra promoties voor ingezet te worden. Geoptimaliseerde SEO zit bij onze websites inbegrepen en is dé techniek voor resultaten op de langere termijn.

Het belang van Google reviews.

Het is belangrijk om (veel) positieve Google reviews te vergaren. Niet alleen omdat het leuk is om positieve feedback te ontvangen maar ook omdat het erg waardevol kan zijn! Aan de ene kant scoort uw praktijk namelijk beter in de Google ranglijsten en aan de andere kant kunnen Google reviews de beslissende factor zijn wanneer meerdere praktijken online met elkaar worden vergeleken. Wij ontwerpen gepersonaliseerde Google review kaartjes met een unieke QR code waardoor uw patiënten op een makkelijke en hippe manier een Google review kunnen achterlaten.

Google Reviews