Social Media - DentalLeads website.png

Online
marketing

Een goede website in combinatie met social media (Facebook en Instagram) biedt een legio aan kansen en mogelijkheden voor tandartspraktijken. Bij het afnemen van een DentalLeads website krijgt u een social media document waarin allerlei tips & tricks vermeld staan, dit document is speciaal voor tandartspraktijken ontwikkeld. Komt u er niet uit met uw social media? Dan ondersteunen wij u waar nodig.

Verhoog de betrokkenheid van patiënten op sociale media met unieke inhoud.

Periodiek relevante berichten plaatsen op social media vergroot de betrokkenheid van uw huidige patiënten en zorgt voor een betere beleving bij nieuwe patiënten al voordat ze een stap in uw praktijk hebben gezet. Wij kunnen u helpen bij het creëren van originele social media berichten zodat u op een hippe en effectieve manier met uw volgers kan communiceren.  

Social Media 2 - DentalLeads website.png
outline_thumb_up_white_48dp.png

Betrokkenheid

Bouw vertrouwen en loyaliteit op, vergroot het bereik van uw patiënten, vergroot de betrokkenheid van volgers door uw tandheelkundige posts op sociale media te maken en te promoten. 

outline_emoji_emotions_white_48dp.png

Patiëntrelatie

Patiënten stellen vragen en zoeken informatie over uw praktijk via onder andere Social Media. Dit is een goede manier om veelvoorkomende vragen te beantwoorden.

outline_trending_up_white_48dp.png

Bewustzijn

Verhoogde naamsbekendheid vertaalt zich in een succesvolle mond-tot-mondreclame en meer nieuwe patiënten.

Social media, telefoon en laptop

Social Media leidt tot gericht verkeer naar uw website.

En uw DentalLeads website doet de rest.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij geloven dat elke praktijk, met behulp van onze social media handleiding, het beste de social media kanalen zelf kan beheren. Dit levert de meest originele content op. Komt u er niet uit? Dan staan wij altijd klaar om u te ondersteunen waar nodig. Zo kunnen wij ontwerpen maken in uw huisstijl, maar kunnen we ook een strategie ontwikkelen om uw praktijkdoel te realiseren.

 

Daarnaast kunnen wij als extra service berichten promoten. Op deze manier bereikt een social media bericht ook mensen die uw praktijk niet online volgen. Het promoten van berichten is een erg effectieve manier om meer inschrijvingen te genereren.