top of page

Online
marketing

Het promoten van jouw praktijk op
het internet.

Een goede website in combinatie met social media (Facebook en Instagram) biedt een legio aan kansen en mogelijkheden voor tandartspraktijken. Bij het afnemen van een DentalLeads website krijgt u een social media handleiding waarin allerlei tips & tricks vermeld staan, deze handleiding is speciaal voor tandartspraktijken ontwikkeld. Kom je er niet uit met jouw social media? Dan ondersteunen wij je graag waar nodig.

Online Marketing (DentalLeads).png

Verhoog de betrokkenheid van jouw cliënten op sociale media.

Periodiek relevante berichten plaatsen op social media vergroot de betrokkenheid van je huidige patiënten en zorgt voor een betere beleving bij nieuwe patiënten al voordat ze een stap in jouw praktijk hebben gezet. Wij kunnen je helpen bij het creëren van originele social media berichten zodat je op een hippe en effectieve manier met jouw volgers kan communiceren.  

outline_thumb_up_white_48dp.png

Betrokkenheid

Bouw vertrouwen en loyaliteit op, vergroot de betrokkenheid van volgers door regelmatig te posten sociale media.

outline_emoji_emotions_white_48dp.png

Cliëntrelatie

Patiënten stellen vragen en zoeken informatie over jouw praktijk via onder andere Social Media. Dit is een goede manier om veelvoorkomende vragen te beantwoorden.

outline_trending_up_white_48dp.png

Bewustzijn

Verhoogde naamsbekendheid vertaalt zich in een succesvolle mond-tot-mondreclame en meer nieuwe patiënten. 

Social Media leidt tot gericht verkeer naar jouw website.

Wij geloven dat elke praktijk, met behulp van onze social media handleiding, het beste de social media kanalen zelf kan beheren. Dit levert de meest originele content op. Kom je er niet uit? Dan staan wij altijd klaar om je te ondersteunen waar nodig. Zo kunnen wij ontwerpen maken in jouw huisstijl, maar kunnen we ook een strategie ontwikkelen om jouw praktijkdoel te realiseren.

 

Daarnaast kunnen wij als extra service berichten promoten. Op deze manier bereikt een social media bericht ook mensen die jouw praktijk niet online volgen. Het promoten van berichten is een erg effectieve manier om meer inschrijvingen te genereren.  

DentalLeads Online Marketing.png

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?
Neem contact met ons op

bottom of page