top of page

Online vindbaarheid

Word gevonden door cliënten en
trek aandacht.

De websites die wij ontwikkelen zijn goed vindbaar in Google. Dit doen we door SEO (Search Engine Optimization) toe te passen. Dit betekent onder andere het labelen van afbeeldingen en teksten ‘achter de schermen’ zodat mensen met zoekwoorden als ‘tandarts + jouw praktijk locatie’ of ‘kindertandarts + jouw praktijk locatie’ jouw praktijk treffen in Google. Daarnaast kunnen we aanvullende methoden toepassen waardoor jouw praktijk nóg beter vindbaar wordt: SEA (Search Engine Advertisement) en onze drukwerk visitekaartjes.

Online vindbaarheid.png

Een boost in online vindbaarheid.

Wanneer jouw praktijk is gevestigd in een omgeving met veel andere praktijken, wordt er online geconcurreerd op een goede Google positie. In dit geval kan het waardevol zijn om gedurende een bepaalde tijd gebruik te maken van onze service m.b.t. Google Advertenties. Op deze manier kunnen we precies jouw doelgroep benaderen, kom je automatisch hoger in de Google ranglijst en bent je dus beter vindbaar.

outline_ads_click_white_48dp.png

Stimuleer websitebezoeken

Stimuleer online website bezoeken, met online advertenties die mensen naar jouw website leiden.

outline_phone_white_48dp.png

Genereer meer inschrijvingen

Ontvang meer inschrijvingen dan normaal doordat mensen sneller met jouw website in aanraking komen.

outline_search_white_48dp.png

Vergroot uw zichtbaarheid

Je kiest zelf op welke zoekwoorden de campagne zichtbaar is. Zo kun je specifieke expertise adverteren.

SEO vs SEA

SEO vs SEA -
het verschil
.

Het verschil tussen Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO) is dat er bij SEA betaald wordt om jouw website te promoten via een advertentie (aangeduid door "Ad" bovenaan de zoekresultaten). Op deze manier komt jouw website bijna gegarandeerd op de eerste pagina in Google. SEA is een handige techniek om resultaat te boeken in de korte termijn.

 

Bij SEO voeren wij optimalisaties uit aan de achterkant van de website waardoor de website uit zichzelf naar een hogere Google-ranking groeit. Hier hoeven geen extra promoties voor ingezet te worden. Geoptimaliseerde SEO zit bij onze websites inbegrepen en is dé techniek voor resultaten op de langere termijn.

Het belang van Google reviews.

Het is belangrijk om (veel) positieve Google reviews te vergaren. Niet alleen omdat het leuk is om positieve feedback te ontvangen maar ook omdat het erg waardevol kan zijn! Aan de ene kant scoort jouw praktijk namelijk beter in de Google resultaten en aan de andere kant kunnen Google reviews de beslissende factor zijn wanneer meerdere praktijken online met elkaar worden vergeleken. Wij ontwerpen gepersonaliseerde Google review kaartjes met een unieke QR code waardoor jouw patiënten op een makkelijke en hippe manier een Google review kunnen achterlaten.

Reputatie management DentalLeads.png

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?
Neem contact met ons op

bottom of page