top of page

Reputatie 
Management

Krijg meer reviews, betere beoordelingen en behoud de
controle over jouw online reputatie.

Met reputatie management kun je beïnvloeden wat en hoe mensen denken over jouw praktijk. Reputatie management is cruciaal om te overleven in de huidige samenleving, waar iedereen alles en overal op het internet kan plaatsen. Het is dus erg belangrijk om een goede online reputatie op te bouwen, dat bestaat uit een mooi cijfer en een hoog aantal beoordelingen.

Reputatie management DentalLeads.png

Het belang van Google reviews.

Het is belangrijk om (veel) positieve Google reviews te vergaren. Niet alleen omdat het leuk is om positieve feedback te ontvangen maar ook omdat het erg waardevol kan zijn! Aan de ene kant scoort jouw praktijk namelijk beter in de Google ranglijsten en aan de andere kant kunnen Google reviews de beslissende factor zijn wanneer meerdere praktijken online met elkaar worden vergeleken. Wij ontwerpen gepersonaliseerde Google review kaartjes met een unieke QR code waardoor uw patiënten op een makkelijke en hippe manier een Google review kunnen achterlaten.

outline_store_white_48dp.png

Kwaliteit

Google kijkt naar de reviews van jouw praktijk als een soort kwaliteitscheck.

outline_groups_white_48dp.png

conversieratio

De reviews op Google is het eerste wat mensen zien als ze jouw praktijknaam intypen op Google. 

outline_emoji_emotions_white_48dp.png

SEO

Tot slot zijn de reviews van groot belang voor de ranking van jouw praktijk in de Google resultten.

Stimuleren van beoordelingen.

Wij ontwikkelen wervende visitekaartjes waarbij je op een hippe manier jouw patiënten bedankt voor hun bezoek en tegelijkertijd vraagt om een Google review. De Google review sectie wordt elk jaar relevanter om jouw praktijk te onderscheiden van de concurrentie.

Online
vindbaarheid
.

Wat iedere praktijk wilt, is vindbaar zijn voor patiënten. Reviews maken jouw praktijk beter vindbaar. Mensen vinden reviews belangrijk dus vindt google dat ook en gebruikt google deze als ranking factor. Daarnaast bieden ZorgkaartNederland en Independer de mogelijkheid om te filteren op “beoordeling” en “aantal beoordelingen”. Met meer en betere reviews zal je hier dus ook sneller gevonden worden.

Website ontwikkeling

Om je zo veel mogelijk te ondersteunen in jouw online aanwezigheid helpen wij met het ontwikkelen van een effectieve website. DentalLeads ondersteunt en verbetert jouw website op design, vindbaarheid en conversie.

 

Dit zijn cruciale punten op het gebied van jouw website. Via zoekmachine optimalisatie ontvang je meer en relevanter verkeer naar uw website. Door ons conversie-gerichte webdesign zetten we vervolgens je bezoekers om tot cliënten van jouw praktijk.

Mockup - DentalLeads website.png

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?
Neem contact met ons op

bottom of page