1.png

Website ontwikkeling

Wij kennen tandheelkunde. Wij kennen websites.

DentalLeads werkt samen met tandartsen om hen te helpen hun praktijken uit te breiden met creatieve en innovatieve websites. We maken strakke en stijlvolle websites die naadloos werken op desktop, tablet en mobiel en gemakkelijk te vinden zijn op Google en andere zoekmachines.

Volledige websites.

Wij ontwikkelen niet alleen een visueel aantrekkelijke website die voor alle leeftijden en op elk apparaat goed bedienbaar is, wij leveren een website waarbij uw ‘offline’ expertise uitgebreid ‘online’ getoond wordt. Zo hebben wij veel tandheelkundige behandelingen uitgeschreven in een logische structuur: intro, stappenplan, voordelen, veelgestelde vragen en tariefinformatie. Deze behandelingen specificeren wij op uw praktijk en laten wij leven doormiddel van innovatieve animaties, afbeeldingen en/of praktijkfoto’s. Wanneer we een behandeltekst niet hebben dan maken we deze. Tevens houdt u zelf de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op deze teksten, wel zo fijn. 

outline_store_white_48dp.png

Breng uw praktijk onder de aandacht

Pronk met praktijkfoto's, video's, recensies en uw expertise.

outline_groups_white_48dp.png

Breng uw personeel onder de aandacht

Introduceer uw personeel aan de hand van bio's en kwalitatieve foto's.

outline_emoji_emotions_white_48dp.png

Breng uw patiënten onder de aandacht

Presenteer voor- en na foto's en voorzie uw patiënten van informatie.

Elke functie die u wilt, elke functie die u nodig heeft.

Door het toepassen van een uitgebreid scala aan moderne functies wordt uw praktijk online op de best mogelijke wijze ondersteund. Hiernaast staan enkele functies uitgelicht.

Schermafbeelding 2022-06-14 om 11.44.22.png

SSL-certificaat

Win het vertrouwen van uw bezoekers met SSL-webbeveiliging om de verbinding via HTTPS veilig en privé te houden.

Website beveiliging waar u op kunt vertrouwen.

Wij maken alleen websites die veilig en betrouwbaar zijn voor zowel uw sitebezoekers als voor uzelf, dankzij meerlagige websitebeveiliging. Onze websites zijn voorzien van SSL beveiligingscertificaten. Zo kunnen websitebezoekers veilig gebruik maken van de contact- en inschrijfformulieren en kan u vanuit een beveiligde omgeving zelf wijzigingen aanbrengen aan uw website. Ook voldoen al onze websites en diensten aan de privacyregels zoals AVG en CCPA.

Websites gebouwd voor alle apparaten, ontworpen rond uw praktijk.

U bent trots op uw tandartspraktijk, en u mag ook trots zijn op uw website. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij binnen 4 tot 8 weken een compleet nieuwe website ontwikkelen, op maat voor úw praktijk. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel, waardoor zowel nieuwe als bestaande patiënten onder de indruk zijn ongeacht via welk apparaat ze de website ook bezoeken. Met SEO inbegrepen past uw praktijk met een DentalLeads website helemaal in het huidige digitale tijdperk.

outline_desktop_mac_white_48dp.png

Dekstop

outline_tablet_mac_white_48dp.png

Tablet

outline_phone_iphone_white_48dp.png

Mobiel

DentalLeads - Mobielvriendelijk.png
 

Wij houden uw website
up-to-date
.

Wij voeren regelmatig updates uit die ervoor zorgen dat onze websites altijd optimaal presteren en functioneren. Onder deze updates valt beveiliging, SEO, tariefupdates en algemene updates. Hier hoeft u niets voor te doen.

Regelmatige updates - DentalLeads
Website control - DentalLeads

Controle over uw eigen website.

Wij bieden u de tools waarmee u zelf de controle heeft over pagina's die vaak veranderen (zoals de teampagina, nieuwsartikelen, spoeddienst en vacaturepagina). Zo kunt u snel en gemakkelijk uw website updaten. Komt u er niet uit? Dan staan wij altijd voor u klaar om te helpen! 

Ons stappenplan

1.

Intake

Wensen worden besproken tijdens het eerste gesprek.

2.

Voorbeeld

Het fundament voor de website wordt gelegd en u ontvangt een voorbeeld.

3.

Feedback

U krijgt de gelegenheid om eventuele aanpassingen aan ons door te geven.

4.

Online

De website wordt afgebouwd en kan online gezet worden.