top of page

Website ontwikkeling

Wij kennen tandheelkunde.
Wij kennen websites.

DentalLeads werkt samen met tandartsen om hen te helpen hun praktijken uit te breiden met creatieve en innovatieve websites. We maken strakke en stijlvolle websites die naadloos werken op desktop, tablet en mobiel en gemakkelijk te vinden zijn op Google en

andere zoekmachines.

Mockup - DentalLeads website.png

Volledige websites.

Wij ontwikkelen niet alleen een visueel aantrekkelijke website die voor alle leeftijden en op elk apparaat goed bedienbaar is, wij leveren een website waarbij jouw ‘offline’ expertise uitgebreid ‘online’ getoond wordt. Zo hebben wij veel tandheelkundige behandelingen uitgeschreven in een logische structuur: intro, stappenplan, voordelen, veelgestelde vragen en tariefinformatie. Deze behandelingen specificeren wij op jouw praktijk en laten wij leven doormiddel van innovatieve animaties, afbeeldingen en/of praktijkfoto’s. Wanneer we een behandeltekst niet hebben dan maken we deze. Tevens hou jezelf de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op deze teksten, wel zo fijn. 

outline_store_white_48dp.png

Breng uw praktijk onder de aandacht

Pronk met praktijkfoto's, video's, recensies en jouw expertise.

outline_groups_white_48dp.png

Breng uw personeel onder de aandacht

Introduceer je personeel aan de hand van bio's en kwalitatieve foto's.

outline_emoji_emotions_white_48dp.png

Breng uw patiënten onder de aandacht

Presenteer voor- en na foto's en voorzie je patiënten van informatie.

Elke functie die je wilt, elke functie die je nodig hebt.

Door het toepassen van een uitgebreid scala aan moderne functies wordt jouw praktijk online op de best mogelijke wijze ondersteund. Hiernaast staan enkele functies uitgelicht.

Schermafbeelding 2022-06-14 om 11.45.04.png

Gecentraliseerde websitebeveiliging

Onze websites bezitten een gecentraliseerde SaaS-oplossing en websiteplatform. Dit betekend dat alle beveiligingsupdates automatisch op uw website worden toegepast.

Website beveiliging waar je op kunt vertrouwen.

Wij maken alleen websites die veilig en betrouwbaar zijn voor zowel jouw sitebezoekers als voor jezelf, dankzij meerlagige websitebeveiliging. Onze websites zijn voorzien van SSL beveiligingscertificaten. Zo kunnen websitebezoekers veilig gebruik maken van de contact- en inschrijfformulieren en kan jij vanuit een beveiligde omgeving zelf wijzigingen aanbrengen aan jouw website. Ook voldoen al onze websites en diensten aan de privacyregels zoals AVG en CCPA.

Websites gebouwd voor alle apparaten, ontworpen rond jouw praktijk.

Je bent trots op jouw tandartspraktijk, en je mag ook trots zijn op jouw website. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij binnen 4 tot 8 weken een compleet nieuwe website ontwikkelen, op maat voor jouw praktijk. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel, waardoor zowel nieuwe als bestaande patiënten onder de indruk zijn ongeacht via welk apparaat ze de website ook bezoeken. Met SEO inbegrepen past jouw praktijk met een DentalLeads website helemaal in het huidige digitale tijdperk.

outline_desktop_mac_white_48dp.png

Dekstop

outline_tablet_mac_white_48dp.png

Tablet

outline_phone_iphone_white_48dp.png

Mobiel

Mockup - DentalLeads website.png
Mobiel vriendelijk

Jouw website altijd up-to-date.

Wij voeren regelmatig updates uit die ervoor zorgen dat onze websites altijd optimaal presteren en functioneren. Onder deze updates valt beveiliging, SEO, tariefupdates en algemene updates. Hier hoef je niets voor te doen.

Controle over jouw eigen website.

Wij bieden u de tools waarmee jezelf de controle heeft over pagina's die vaak veranderen (zoals de teampagina, nieuwsartikelen, spoeddienst en vacaturepagina). Zo kun je snel en gemakkelijk jouw website updaten. Kom je er niet uit? Dan staan wij altijd voor je klaar om te helpen! 

Ons
stappenplan

1.

Intake

Wensen worden besproken tijdens het eerste gesprek.

2.

Voorbeeld

Het fundament voor de website wordt gelegd en je ontvangt een voorbeeld.

3.

Feedback

Je krijgt de gelegenheid om eventuele aanpassingen aan ons door te geven.

4.

Online

De website wordt afgebouwd en kan online gezet worden.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?
Neem contact met ons op

bottom of page